1,45 miljarder i Lottovinst!

PowerBall

Lottospelet med de allra största vinsterna är det amerikanska miljardlotteriet PowerBall. I morse delades en av tiderna största jackpottar ut då två spelare lyckades pricka in rätt nummer och får dela på 2,9 miljarder.

Den är stor men blir större

Powerball har gjort sig känt genom att vinsterna alltid är enormt höga även om det inte brukar vara i miljardklassen. Denna gång blev vinsten extra stor eftersom ingen spelare lyckats gissa rätt nummer på femton dragningar i rad.

Hysteri

I USA har det nästan varit Power Ball hysteri när jackpotten växt sig så stor. På vissa bensinmackar och Seven Eleven butiker har det stundtals varit kö endast för att få vara med i lotteriet.

Den nordiske marknadsansvarige, David Larsson, säger att det även funnits intresse hos svenska spelare att vara med.

Räcker det med 80 miljoner?

För att få enormt stora vinster är det lotto som behöver spelas eftersom det är detta spel som delat ut de allra största jackpottarna genom tiderna. Men de som kan nöja sig med 80 miljoner finns möjligheten även vid spel på spelautomater.

Jackpotten på Mega Fortune är nu över 80 miljoner och går att vinna med endast 1 kr i insats. Nöjer du dig med 80 miljoner rekommenderas spänningen i spelautomaten men vill du ha miljarder är det Powerball som gäller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *